Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Mari-Christi Apartments









To Mari-Christi Apartments βρίσκεται σε παραθαλάσσια τοποθεσία στην περιοχή του Πόρου στην Κεφαλονιά και προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και επιπλωμένη βεράντα με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε ψαροταβέρνες και παραθαλάσσια καφέ.
Τα κλιματιζόμενα διαμερίσματα στο Mari-Christi είναι φωτεινά και όμορφα επιπλωμένα και προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, ψυγείο και τραπεζαρία και περιλαμβάνουν επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Κάθε διαμέρισμα έχει ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών.
Το συγκρότημα απέχει 25χλμ. από το λιμάνι της Σάμης και 20χλμ. από την περίφημη Λίμνη Μελισσάνη. Το Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς είναι 38χλμ. μακριά, ενώ το λιμάνι του Πόρου είναι προσβάσιμο σε 500 μέτρα. Το τουριστικό θέρετρο Σκάλα, όπου γεννούν τα αυγά τους οι χελώνες Καρέτα Καρέτα, βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Κοντά στα διαμερίσματα υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης. 
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9 για ταξίδι δύο ατόμων.
Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Πόρο! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.
Μιλάμε τη γλώσσα σας!
Το Mari-Christi Apartments υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 20 Φεβ 2013.
 https://www.booking.com/.../mari-christi-apartments.el...

To Mari-Christi Apartments βρίσκεται σε παραθαλάσσια τοποθεσία στην περιοχή του Πόρου στην Κεφαλονιά και…
BOOKING.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου