Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Ξενοδοχειο Κριστι - K R I S T I


site
http://kristihotel.gr/
MOBILE  6970834993
Η οικογενειακή επιχείρηση Kristi βρίσκεται στην Κεφαλλονιά, μόλις 30μ. μακριά από τη βοτσαλωτή παραλία Ραγιά στον Πόρο, και προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, κλιματισμό και ιδιωτικό μπαλκόνι. Λειτουργεί δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους.
Όλα τα ευρύχωρα στούντιο και τα διαμερίσματα στο Kristi περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος και ψυγείο. Διαθέτουν καθιστικό και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και προϊόντα περιποίησης.
Καθημερινά σερβίρεται πρωινό που απαρτίζεται από ψωμί, τυρί, ζαμπόν, σπιτική μαρμελάδα, γάλα, δημητριακά, γιαούρτι, αυγά, σπιτικό κέικ, χυμό φρούτων και καφέ ή τσάι. Παρέχεται πρόσβαση σε κοντινή πισίνα, η οποία απέχει 80μ., με ελάχιστη κατανάλωση από το μπαρ της πισίνας.

Σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια θα βρείτε το κέντρο του Πόρου με τα καταστήματα, τα μπαρ και τις ταβέρνες. Το Αργοστόλι, η πρωτεύουσα του νησιού, απέχει 40 χιλιόμετρα. Το λιμάνι της Σάμης, από το οποίο αναχωρούν τα φέρι για την Ιθάκη, είναι προσβάσιμο σε 25 χιλιόμετρα. Προσφέρεται υπηρεσία μεταφοράς, με πρόσθετη χρέωση. 
Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στον Πόρο! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες σε σχέση με άλλα καταλύματα στην περιοχή.
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,6 για ταξίδι δύο ατόμων.
Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Πόρο! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.
κειμενο πηγη   booking

Τα Δωμάτια Μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου