Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Anemos Studios and Apartments

Anemos Studios and Apartments

Ξενοδοχείο διαμερισμάτων Anemos Studios and Apartments Αυτό το κατάλυμα έχει συμφωνήσει να είναι μέρος του Προγράμματος Προτεινόμενων Ξενοδοχείων, στο οποίο συμμετέχουν καταλύματα που ξεχωρίζουν χάρη στις εξαιρετικές τους υπηρεσίες και την αναλογία ποιότητας/τιμής με ανταγωνιστικές τιμές. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια, ενώ λαμβάνονται υπόψη και τα σχόλια από προηγούμενους επισκέπτες.

email  : info@.anemos-kefalonia.gr/
Anemos Apartments Kefalonia is a lovely family run…
ANEMOS-KEFALONIA.GR
http://www.anemos-kefalonia.gr/
Anemos Apartments Kefalonia is a lovely family run…
ANEMOS-KEFALONIA.GR
Το Anemos Studios & Apartments βρίσκεται στο χωριό Πόρος, σε απόσταση μόλις 50μ. από την παραλία. Προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στα βουνά.
 https://www.booking.com/.../anemos-studios-amp-apartments...

Το Anemos Studios & Apartments βρίσκεται στο χωριό…
BOOKING.COM






Μια επιλογή ξενοδοχείων διαμερισμάτων με εξαιρετική βαθμολογία

Αυτό το κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Το Anemos Studios & Apartments βρίσκεται στο χωριό Πόρος, σε απόσταση μόλις 50μ. από την παραλία. Προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στα βουνά. Στα 3 λεπτά με τα πόδια θα βρείτε εστιατόρια και καταστήματα.
Όλες οι μονάδες του Anemos περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με παροχές μαγειρέματος και ψυγείο. Διαθέτουν επίσης τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.
Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματος. Στο ισόγειο λειτουργεί ένα κομμωτήριο.
Το παραθαλάσσιο χωριό της Σκάλας είναι προσβάσιμο σε 2 χιλιόμετρα. Το λιμάνι της Σάμης απέχει 28 χιλιόμετρα. 
Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στον Πόρο! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες σε σχέση με άλλα καταλύματα στην περιοχή.
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9 για ταξίδι δύο ατόμων.
Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Πόρο! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.
Μιλάμε τη γλώσσα σας!
Το Anemos Studios and Apartments υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 19 Ιουλ 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου