Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Θεόφιλος: Σε πολύ καλό δρόμο το θέμα του τάφου στα Τζανάτα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι, κείμενο που λέει "Συνεντευξη Σακης Βουτος"
Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι παραχώρησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου είπε ότι μετά την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού να κατεδαφιστεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Αργοστολίου και μέχρι να κτιστεί το νέο, ο Δήμος Αργοστολίου θα πρέπει να βρει κτίριο ώστε να μεταφερθεί εκεί προσωρινά το Μουσείο. Ο Δήμαρχος είπε ότι θα συζητήσει με τους συνεργάτες του για το ποιο κτίριο πληροί τους όρους και τις προυποθέσεις ασφαλείας ώστε να φιλοξενήσει προσωρινά το Μουσείο.
Για το θέμα του τάφου στα Τζανάτα είπε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο ώστε να ολοκληρωθεί ότι χρειάζεται, να γίνει επίσκεψιμο και να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Όπως είπε, το Υπουργείο Πολιτισμού & η Υπουργός έχουν την διάθεση να βοηθήσουν ώστε το μνημείο να αναδειχθεί.
Ευχάριστα τα νέα και για τα σχολικά συγκροτήματα καθώς υπάρχει χρόνος, υπάρχουν μελέτες και θα κατατεθούν άμεσα προτάσεις προς ένταξη από τον Δήμο Αργοστολίου.
Ο Δήμαρχος είπε επίσης ότι σήμερα θα υπάρχει συνάντηση στο ΥΠΕΧΩΔΕ ώστε να ρυθμιστούν θέματα για το Φισκάρδο ενώ θα γίνει μία συνάντηση και στο Εσωτερικών για τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΚΕΔΗΚΕ
Ακούστε όλη την συνέντευξη του Θεόφιλου
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
πηγη   kefaloniamagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου