Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΕΩΝΙΔΑΣ


Σχετικά με εμάς  ΑΠΟ     leonidas-supermarket.gr/

Καλώς ήρθατε στο κατάστημα μας. To super market με το διακριτικο τίτλο ''ΛΕΩΝΙΔΑΣ" ειναι η μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1982 απο τους αδελφούς Λεωνίδα και Διονύσιο Κρητικό και συνεχίζει τη δραστηριότητά της μέχρι κ σήμερα υπό την ιδιοκτησία και καθοδήγηση του Σταύρου Κρητικού του Λεωνίδα. Κύριο μέλημα μας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη,..
περισσότερα »

Προϊόντα

Στα πλαίσια πάντα ενός τοπικού συνοικιακού καταστήματος, διαθέτουμε όλη τη γκάμα των προϊόντων εκείνων που ειναι απαραίτητα για την κάλυψη των βασικών αναγκών της ελληνικής οικογένειας.
Σε μας θα βρείτε τμήμα αλλαντικών-τυροκομικών, τυποποιημένων κρεατικών, νωπών-κατεψυγμένων, γαλακτοκομικών, μαναβικής, τυποποιημένων τροφίμων, ζαχαρωδών, ποτών-αναψυκτικών, ειδών οικιακής χρήσης, ψιλικών, απορρυπαντικών, χαρτικών, καλλυντικών καθωσ και μια σειρά απο τοπικά παραδοσιακά προϊόντα του νησιού μας όπως κρασιά, τυροκομικά και μάντολες.
Ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω, καταβάλλουμε καθημερινά μια συνεχή προσπάθεια να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ανάγκες του καταναλωτή, προκειμένου να τις ικανοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό.
.: Υπηρεσίες
Στη προσπάθεια για την οσο το δυνατόν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, εντάσσεται και η υπηρεσία διανομής κατ'οί.. περισσότερα »
.: Προϊόντα
Στα πλαίσια πάντα ενός τοπικού συνοικιακού καταστήματος, διαθέτουμε όλη τη γκάμα των προϊόντων εκείνων που ειναι απαραίτ.. περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου