Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Παντελής - κλιματιζόμενα καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi- μπαρ-εστιατόριο



https://www.booking.com/hotel/gr/pantelis.el.html...
Το Pantelis διαθέτει μπαρ-εστιατόριο με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Απέχει μόλις 50μ.
BOOKING.COM
Το Pantelis διαθέτει μπαρ-εστιατόριο με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Απέχει μόλις 50μ. από την βοτσαλωτή παραλία του Πόρου στην Κεφαλονιά και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από ταβέρνες και μπαρ. Προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπαλκόνι.
Απλά επιπλωμένα, τα δωμάτια του Pantelis προσφέρουν θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τα γύρω βουνά. Κάθε μονάδα είναι εξοπλισμένη με ψυγείο και δορυφορική τηλεόραση. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει ντους.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με το ευρωπαϊκό ή αγγλικό πρωινό, το οποίο σερβίρεται καθημερινά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Μπορούν επίσης να απολαύσουν καφέδες, ποτά, ψητά κρέατα και τοπικές λιχουδιές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το Pantelis απέχει 39χλμ. από την πόλη και το λιμάνι του Αργοστολίου και 25χλμ. από το λιμάνι της Σάμης. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς και η περίφημη παραλία του Μύρτου βρίσκονται σε απόσταση 38χλμ. και 40χλμ. αντίστοιχα. Στη γύρω περιοχή υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης. 
Μιλάμε τη γλώσσα σας!
Το Παντελής υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 11 Ιουν 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου