Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Travlos Studios

τηλ. εποικινωνιας  26740 72822 και κιν.  6947377690
email  studiostravlos@gmai.com
Με φόντο τα καταπράσινα βουνά και μπροστά στη θάλασσα, το Travlos Studios προσφέρει στούντιο με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και μπαλκόνι. Στα προάστια του Πόρου στην Κεφαλονιά, το ξενοδοχείο απέχει μόλις 70μ. από την παραλία.
Τα καταλύματα του Studios Travlos διαθέτουν μικρή κουζίνα με ψυγείο και είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και τηλεόραση. Τα μπαλκόνια έχουν θέα στη θάλασσα ή τα βουνά.
Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου που υπάρχουν στον κήπο.
Η γραφική πόλη του Πόρου βρίσκεται 41χλμ. νοτιοδυτικά από την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς. Στο λιμάνι της υπάρχει μια όμορφη κεντρική πλατεία με ταβέρνες, καταστήματα και παραδοσιακά καφενεία. 
Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στον Πόρο! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες σε σχέση με άλλα καταλύματα στην περιοχή.
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9 για ταξίδι δύο ατόμων.
Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Πόρο! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.
Μιλάμε τη γλώσσα σας!
Το Travlos Studios υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 12 Αυγ 2011.








 https://www.booking.com/hotel/gr/travlos-studios.el.html...

Με φόντο τα καταπράσινα βουνά και μπροστά στη θάλασσα, το Travlos Studios προσφέρει στούντιο με…
BOOKING.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου