Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Makis Studios & Apartments,








Αυτό το κατάλυμα απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Η οικογενειακή επιχείρηση Makis Studios and Apartments βρίσκεται σε απόσταση 100μ. από την παραλία και 10 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης του Πόρου. Τα καταλύματα προσφέρουν θέα στον κήπο, το βουνό ή το Ιόνιο Πέλαγος από το μπαλκόνι τους.
Οι βασικές παροχές σε όλα τα στούντιο και τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με βραστήρα, ψυγείο και μαγειρικές εστίες. Επίσης, παρέχονται κλιματισμός, τηλεόραση και μπάνιο με ντους. Μερικά καταλύματα διαθέτουν μικρή τραπεζαρία.
Σε λιγότερο από 150μ. από το Makis Studios and Apartments θα βρείτε εστιατόρια και καφέ-μπαρ. Η ιδιοκτησία απέχει 38χλμ. από το Αργοστόλι και 64χλμ. από το γραφικό χωριό Φισκάρδο. Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. 
Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στον Πόρο! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες σε σχέση με άλλα καταλύματα στην περιοχή.
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 10 για ταξίδι δύο ατόμων.
Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Πόρο! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.
Μιλάμε τη γλώσσα σας!
Το Makis Studios & Apartments υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 21 Αυγ 2012

Η οικογενειακή επιχείρηση Makis Studios and…
BOOKING.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου