Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΓΑΛΗΝΗ!! - Pension Galini,


Το Pension Galini βρίσκεται στο χωριό Πόρος της Κεφαλονιάς, σε απόσταση μόλις 100μ.
BOOKING.COM
email   :  galiniporoskefalonia@gmail.com
land phone and fax number  0030-2674 0 72171
mobile  6987107479   & 6945088123

EFIMIA  HARITOU

Tο Pension Galini βρίσκεται στο χωριό Πόρος της Κεφαλονιάς, σε απόσταση μόλις 100μ. από την παραλία Αράγια και πολύ κοντά με τα πόδια από ταβέρνες και σούπερ μάρκετ. Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi, τόσο μέσα στα δωμάτια, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.








Τα δωμάτια έχουν θέα στο Ιόνιο Πέλαγος ή το βουνό. Διαθέτουν ψυγείο, μαγειρικά σκεύη και τηλεόραση, καθώς και ιδιωτικό μπάνιο με ντους ή μπανιέρα.
Καθημερινά, σερβίρεται στην τραπεζαρία ευρωπαϊκό πρωινό, ενώ υπάρχει και κοινόχρηστη μικρή κουζίνα στις εγκαταστάσεις για να χρησιμοποιήσετε.
Το Pension Galini απέχει 40χλμ. από την πόλη και το λιμάνι του Αργοστολίου, ενώ 38χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Το προσωπικό μπορεί να μεριμνήσει για ενοικίαση αυτοκινήτου ώστε να εξερευνήσετε διάσημες παραλίες, όπως τα Καμίνια και η Σκάλα που είναι προσβάσιμες στα 5χλμ. και 12χλμ. αντίστοιχα. Σε κοντινή απόσταση λειτουργεί δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης. 
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9 για ταξίδι δύο ατόμων.
Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Πόρο! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.
Μιλάμε τη γλώσσα σας!
Το Pension Galini υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 3 Ιουλ 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου