Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Vanessa Studios

Vanessa Studios



Ακριβώς πάνω στην παραλία του Πόρου στην Κεφαλονιά, το Vanessa Studios προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, τα οποία ανοίγουν σε μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Ακριβώς πάνω στην παραλία του Πόρου στην Κεφαλονιά, το Vanessa Studios προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, τα οποία ανοίγουν σε μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Σε απόσταση 20μ. από το κατάλυμα θα βρείτε ένα μίνι μάρκετ και ταβέρνες. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.
Όλα τα κλιματιζόμενα στούντιο και διαμερίσματα διαθέτουν κουζίνα ή μικρή κουζίνα με παροχές μαγειρέματος και ψυγείο. Επίσης, περιλαμβάνουν τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. Σε ορισμένες μονάδες υπάρχει τζάκι.
Το Vanessa απέχει 300μ. από το λιμάνι του Πόρου και 40χλμ. από την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, το Αργοστόλι. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. 
Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στον Πόρο! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες σε σχέση με άλλα καταλύματα στην περιοχή.
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9 για ταξίδι δύο ατόμων.
Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Πόρο! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.
Μιλάμε τη γλώσσα σας!
Το Vanessa Studios υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 9 Οκτ 2012.







https://www.booking.com/hotel/gr/vanessa-studios.el.html...
Ακριβώς πάνω στην παραλία του Πόρου στην Κεφαλονιά, το Vanessa Studios προσφέρει καταλύματα με…
BOOKING.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου