Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Poros House Hotel


ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΟΡΟ


Στις αρχές τις δεκαετίας του ’80 ο Άγγελος και η Άννα Τζαμαρία δημιούργησαν το μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο τους ,στον γραφικό Πόρο της Κεφαλονιάς. Το  ξενοδοχείο δημιουργήθηκε με βάση τις αρχές της σωστής φιλοξενίας καθώς ήταν το 1ο επίσημο ξενοδοχείο(ΕΟΤ)που έγινε στη περιοχή  του Πόρου από ιδιώτη.

Ο Άγγελος και η Άννα είχαν έρθει από την Αυστραλία και ‘είδαν’ στον πανέμορφο Πόρο (ιδιαίτερη πατρίδα του Άγγελου)το μέρος εκείνο όπου κάποιος θα μπορούσε να περάσει ξεκούραστες, ‘χαλαρές’ διακοπές.Να κολυμπάει  σε πεντακάθαρη θάλασσα και να κάνει βόλτες  στο πανέμορφο χωριό.
Ονόμασαν το ξενοδοχείο τους Poros House Hotel(Σπίτι του Πόρου)διότι ο στόχος τους ήταν οι  επισκέπτες τους να νιώθουν σαν στο σπίτι τους…
Το Poros House Hotel βασίστηκε ακριβώς στην ιδέα της οικογενειακής ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια των διακοπών… Το Poros House Hotel αγαπήθηκε από τους φίλους του ακριβώς για αυτή τη νοοτροπία.

Το Poros House Hotel 34 χρόνια μετά ,είναι ακόμη στη διάθεση των επισκεπτών που έχουν κατά νου απλές  και ήρεμες διακοπές.

Poros House Hotel,, πολυ καλες τιμες  το δωμάτιο τον Ιούνιο, δίπλα στην θάλασσα!

Αλλά  και ολοκληρο το καλοκαιρι!!

Σημειωση,, σε πολυ κοντινη απόσταση και με τις  δωρεαν ξαπλωστρες  στην Πλατεία!


Η οικογενειακή επιχείρηση Poros House Hotel βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική πλατεία του Πόρου. Διαθέτει δωμάτια και διαμερίσματα με δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπαλκόνι που προσφέρει θέα στο βουνό ή το Ιόνιο Πέλαγος.
Τα δωμάτια και διαμερίσματα του Poros House είναι απλά επιπλωμένα και διαθέτουν τηλεόραση, μίνι ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. Ορισμένες μονάδες περιλαμβάνουν και μικρή κουζίνα.
Μέσα σε λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο, υπάρχει σούπερ μάρκετ όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και παραδοσιακό αρτοποιείο. Το λιμάνι της Σάμης είναι 25χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.
Δωμάτια: 13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου